Meniu
Cosul tau

Blog

20 Dec CORDYCEPS. 6 BENEFICII DOVEDITE ȘTIINȚIFIC
devpro 0 1560
Ciupercile Codyceps sunt colectate, uscate și utilizate în medicina tradițională chineză de secole, pentru a trata oboseala, boala, afecțiunile renale și pentru a îmbunătăți viața sexuală. Din cele peste 400 de specii de Cordyceps descoperite, două au devenit punctul central al cercetării în domeniu..
13 Dec COLOSTRUL ȘI DURERILE ARTICULARE
devpro 0 1346
Într-un studiu de referință, 8 din 10 persoane suferinde au beneficiat de o îmbunătățire a stării lor prin suplimentarea cu un remediu natural ce conține o proteina care stimulează sistemul imunutar. Studiul a parcurs 3 decenii și a fost numit studiul Ohio. Mai mult de 8.000 de persoane au participa..
07 Dec SMIRNA, SPRIJINUL NATURAL IDEAL PENTRU UN CORP SĂNĂTOS
devpro 0 1689
Cunoscută mai ales datorită parfumului pe care îl emană, smirna a fost foarte mult timp folosită ca antiseptic natural, pentru curățarea și prevenirea înfecțiilor în cazul unor răni. Estența purificatoare a acestei rășini este extrem de apreciată datorită efectului calmant pe care îl are atunci când..
30 Nov REUMATISMUL SAU BOLILE REUMATICE
devpro 0 1502
Mai mult decât atât, unele boli reumatice afectează chiar și anumite organe. În prezent există peste o sută de boli reumatice. Din păcate, necontrolate, aceste boli pot duce până la pierderea funcției părții afectate. Bolile reumatice includ artrita, care se traduce prin inflamația articulară și car..
23 Nov TOTUL DESPRE ARTRITĂ
devpro 0 1564
Sunt peste 100 de tipuri diferite de artrită, cu cauze și metode de tratament variate. Însă, două dintre cele mai comune forme de artrită sunt osteoartrita și artrita reumatoidă. Artrita afectează mai ales adulții trecuți de vârsta de 65 de ani, însă, chiar și unii copii sau adolescenți pot dezvolta..
16 Nov 7 PAȘI PENTRU A CREȘTE IMUNITATEA COPIILOR TĂI
devpro 0 433
Ca părinți, nu trebuie să acceptăm starea de sănătate a copiilor noștri. De fapt, putem lua măsuri pentru a le ajuta organismul să se apere mai bine, să se vindece mai repede și să își protejeze sănătatea. Din păcate, îmbolnăvirea este absolut normală, deoarece cu toții intrăm în această lume cu un ..
09 Nov DE CE NE DOR ARTICULAȚIILE?
devpro 0 560
Durerile de articulații sunt extrem de frecvente. Mai ales în sezonul rece, peste 60% dintre români, indiferent de vârstă, suferă de așa-numitele dureri cauzate de reumatism. Sunt foarte multe persoane care se plâng de această afecțiune, însă nu este întotdeauna cazul să meargă la medicul specialist..
02 Nov TĂMÂIA SAU BOSWELLIA SERRATA. REMEDIUL NATURAL ANTIDURERE
devpro 0 511
Ce este tămâia sau Boswellia Serrata? Boswellia, cunoscută și sub denumirea de tămâie indiană, este un extract din plante ce provine din arborele Boswellia Serrata. Rășina obținută din extractul de Boswellia a fost folosită de secole în medicina populară din Asia și Africa. Boswellia Serrata este d..
26 Oct 5 PAȘI PENTRU ARTICULAȚII SĂNĂTOASE
devpro 0 488
Cu cât înaintăm în vârstă, cu atât degradarea articulațiilor este mai accentuată, însă acest lucru nu se întâmplă numai la persoanele în vârstă. Chiar și tinerii acuză dureri ale articulațiilor, cauza principală fiind stilul de viață nesănătos. Pentru degradarea articulațiilor sunt responsabili o mu..
19 Oct MIEREA RENARTHRO, CEL MAI DULCE TRATAMENT PENTRU DURERILE ARTICULARE
devpro 0 464
Mierea, deși este folosită ca îndulcitor pentru că este mai sănătoasă decât zahărul normal, aceasta, în mod paradoxal, ajută și la slăbit. Chiar dacă are mai multe calorii decât zahărul consumat cu apă caldă, mierea ajută la digerarea grăsimii stocate în organism. De asemenea, combinația de miere, s..
12 Oct DE CE RĂCEȘTE ATÂT DE DES COPILUL TĂU?
devpro 0 483
Bebelușii, copiii mici și copiii de vârstă preșcolară au aproximativ șapte până la opt răceli pe an. Și în timpul perioadei de școlarizare, au o medie de cinci până la șase episoade de răceală sau gripă pe an. Adolescenții ajung, în sfârșit, la nivelul adulților, care se “bucură” de patru răceli pe ..
05 Oct COLOSTRUL, SUPER-ALIMENTUL MINUNE PENTRU ÎNTREAGA FAMILIE!
devpro 0 469
Ce este colostrul? Colostrul nu primeste aceeași atentie precum laptele matern, deși proprietățile sale sunt extraordinare. Are niște proprietăți unice, care protejează și hrănesc bebelușul în primele zile de viață. Colostrul matern este bogat în componente ce țin de imunitate, cum ar fi limfocite, ..
Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies