Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. S.C. Naturastudio Pharma S.R.L isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

S.C. Naturastudio Pharma S.R.L  garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.renathro.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului www.renathro.ro- imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. Naturastudio Pharma S.R.L si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. Naturastudio Pharma S.R.L  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Domeniul www.renathro.ro este detinut de catre S.C. Naturastudio Pharma S.R.L  Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau "ascunsa" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

Produsele prezentate pe www.renathro.ro sunt produse si comercializare de S.C. Naturastudio Pharma S.R.L Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

Politica de Retur

Cumparaturile pentru sanatatea ta trebuie sa fie placute, asadar nu iti fie teama ca gresesti!

Daca un produs nu se potriveste sau nu e asa cum iti doresti, returneaza-l in 30 de zile calendaristice de la livrare in starea in care a fost livrat si cu ambalajul intact.

Cateva produse nu pot fi returnate, incluzand:

Produsele folosite, care au fost desigilate

Produse care fac parte dintr-un pachet promotional / pachet special, de exemplu 3 produse diferite  la 250 lei (doar daca sunt returnate toate produsele pachetului)

Doresti sa realizezi un retur? Utilizeaza modelul de mai jos:

Model de formular de retragere (*)

(*) Prezentul formular se trimite inapoi completat doar daca doriti sa va retrageti din contract.  Acesta este doar un model si nu este obligatoriu.

Catre www.renathro.ro (S.C. Naturastudio Pharma S.R.L)

Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse: ............

Comandate la data ............ / primite la data ............/ numar comanda …

Numele consumatorului ............

Adresa consumatorului ............

Data ............

Semnatura (numai in cazul notificarii pe hartie) ............